Προφίλ

Η εταιρεία μας 
H Group Art την τελευταία 4ετία με την χρήση καινοτόμων εφαρμογών και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη.  Ένα από τα αδιαμφισβήτητα περιουσιακά της στοιχεία, το οποίο έχει αποκτηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, είναι η τεχνογνωσία στο χώρο των εκτυπώσεων. Μέσα από αυτή τη γνώση, στόχος και σκοπός της εταιρίας, είναι να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την ανάγκη του πελάτη, προσφέροντας αξεπέραστες ποιοτικές λύσεις σε γρήγορους χρόνους παράδοσης.
 
Η ιστορία μας
Η εταιρία µας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2014, στην περιοχή της Οµόνοιας ως φωτοτυπικό εργαστήρι.  Aφουγκραζόµενοι τις νέες απαιτήσεις της αγοράς, ξεκίνησαμε µία σειρά επενδύσεων στον χώρο των Γραφικών Τεχνών με την αγορά 2 μικρών τυπογραφικών μονάδων και με τη δημιουργία τμήματος ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και ολοκλήρωση της ψηφιακής εκτύπωσης μικρού μεγέθους με την προσθήκη του IGEN 3. 
 
Σε καθηµερινή βάση εκτελούνται εργασίες, οι οποίες περιλαµβάνουν ευρεία γκάµα προϊόντων, τόσο στην ψηφιακή, όσο και στην offset παραγωγή, όπως εκτυπώσεις βιβλίων, εντύπων, αφίσες, κάρτες κ.λπ.
 
Η µακρόχρονη εµπειρία μας, το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό και ο εξοπλισµός μας, εγγυώνται τη βέλτιστη ποιοτική διαχείριση των εργασιών.
 
Στόχοι – φιλοσοφία
Η ανάπτυξη νέων προϊόντων, αποτελούσε ανέκαθεν στρατηγικό στόχο της Group Art. Μια υγιής εταιρεία, αναπτύσσεται καθημερινά και επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.  Η Group Art, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της εποχής και παράλληλα με την ανάπτυξη νέων προτάσεων πάει ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση της με τους πελάτες,  προσφέροντας σωστή και άμεση εξυπηρέτηση χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
 
Η μακρόχρονη εμπειρία, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων με τα πιο παραγωγικά μηχανήματα ανά κατηγορία, εγγυώνται την βέλτιστη ποσοτική και ποιοτική διαχείριση των εργασιών, με την ίδια αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία σε ποιότητα, χρόνους παράδοσης αλλά και το οικονομικότερο κόστος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

               •  Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, 63 075

               •  Τηλ: 23770 31 509

               •  Κιν: 690 91 49 852

               •  Ε-mail: info@group-art.com

Επισκέπτες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

Χάρτης

Group Art ©2020 | Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Επιγραφές - Σχεδιασμός Ιστοσελίδων - Είδη Γάμου & Βάπτισης

Search